top of page
Bakgrund Spel 1 (1).png

Whodunit Geogames kommer till Stockholm!

Whodunit Geogames spel tar mordmysterier till en helt ny nivå med digitala lösningar i verkliga miljöer.

Vi som skapar Whodunits mordmysterier kommer från en rad olika bakgrunder så som psykologer, apputvecklare, affärsutvecklare, och designers. Våra mysterier innehåller alla de ingredienser som skapar en bra pusseldeckare och syftar till att du som utredare ska utesluta en efter en av de misstänkta genom att studera motiv, möjligheter och resurser genom de ledtrådar du plockar upp. Varje spel innehåller färgstarka karaktärer där alla är möjliga förövare. Det är din uppgift att få fart på dina små grå celler och lösa mysteriet.

About us.png

Vi finns i Gamla Stan 

Gamla Stan (Gamla Stan) har anor så långt tillbaka som 1252 e.Kr., och omfattar tre holmar, Strömsborg, Helgeandsholmen och Stadsholmen. De flesta hus i Gamla Stan så som de ser ut idag uppfördes på 1700- och 1800-talet men står oftast på betydligt äldre grund.

De första Whodunit-äventyren som vi har producerat utspelar sig i denna vackra del av Stockholm och även om vi siktar på att etablera Whodunit Geogames i andra europeiska städer inom en snar framtid kommer vi aldrig att sluta använda Gamla Stan som en av våra spelplatser.

Vill du titta in till oss för en pratstund så hittar du oss på en av de mysigaste gatorna i Gamla Stan, Prästgatan 9  där du även kommer att kunna besöka vår lilla bokhandel som specialiserar sig på pusseldeckare och mysdeckare ( Gamla Stans Deckarbokhandel ). 

bottom of page